Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Δωρεάν πετρέλαιο σε 15 νομούς προσέφερε η «Αποστολή»

Δωρεάν πετρέλαιο σε 15 νομούς προσέφερε η «Αποστολή»Περισσότερα από 79.000 λίτρα πετρελαίου σε 20 πόλεις της Μακεδονίας της Ηπείρου και της Θράκης προσέφερε, ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» με σκοπό να παράσχει στήριξη σε απομακρυσμένες περιοχές κυρίως της Βόρειας Ελλάδας που πλήττονται από την ανεργία και να βοηθήσει ανθρώπους που ζουν σε περιοχές με τη μεγαλύτερη βαρυχειμωνιά.

Η υλοποίηση του έργου γίνεται από την «Αποστολή» με χρηματοδότηση από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής και τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC).
Στελέχη των δυο οργανισμών κατέγραψαν τις...

ανάγκες σε κάθε Νομό και ιδιαίτερα στις ακριτικές περιοχές όπου η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αυξήθηκε κατά 35-40% και η πτώση της κατανάλωσης ξεπέρασε το 50%.
Τις τελευταίες 10 μέρες από την Κόνιτσα ως την Κομοτηνή, σε 15 νομούς μοιράστηκε πετρέλαιο θέρμανσης σε κοινωνικά ιδρύματα
Το Σαββατοκύριακο κλιμάκια της «Αποστολής» με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα επισκέπτονται τις ακριτικές περιοχές της Φλώρινας και της Κόνιτσας.
Σε μια εκστρατεία υποστήριξης των ιδρυμάτων η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» έθεσε υπό την προστασία της και έμπρακτα στηρίζει τις ανάγκες Γερόντων, Παιδιών και Ατόμων με αναπηρίες.
Δωρεάν πετρέλαιο σε 15 νομούς προσέφερε η «Αποστολή»
πηγή panagiaalexiotissa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...