Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση νεολαίας του Ιερού Ναού Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών Πατρών (φώτο)



κείμενο - φώτο: Ανδρέας Σπυρόπουλος
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2013 η εορτή νεολαίας της Ενορίας Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών για την επικείμενη Εορτή της του Χριστού Γεννήσεως. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Ιερό Ναό ο οποίος φάνηκε αρκετά μικρός για την φιλοξενία της εκδήλωσης, καθώς όσοι παρευρέθησαν για να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο δημιουργώντας το αδιαχώρητο..........
Τα παιδιά, μας παρουσίασαν επίκαιρα ποιήματα, θεατρικά δρώμενα τα οποία είχαν τόσο πνευματικό όσο και σατυρικό περιεχόμενο καθώς επίσης, τραγούδια και Κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της πατρίδος μας τα οποία ψάλθηκαν από μέλη της χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών με μαέστρο την κ. Χριστίνα Μαρκουίζου. Επίκαιρο λόγο εκφώνησε η Κατηχήτρια του κατωτέρου τμήματος των Κατηχητικών Σχολείων πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου.
Την παράσταση έκλεψε, ένα χιουμοριστικό σκετς το οποίο επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε ο Ελευθέριος Χριστοδουλής, μαθητής των Κατηχητικών Ομάδων και ερμήνευσαν μαθητές του τμήματος του Γυμνασίου και του Λυκείου με ιδιαίτερη επιτυχία σκορπίζοντας άφθονο γέλιο στους παρευρισκομένους.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρωτοπρεσβύτερος και καθηγητής του 19ου Γυμνασίου (Σχολείου της περιοχής), π. Παναγιώτης Ρόδης και ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού Συλλόγου ¨Κρύα Ιτεών¨, κ. Στέφανος Γκούτσιος.
Την επισφράγιση της εορτής έκανε ο προϊστάμενος του Ναού π. Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου
Καταληκτικά, αξίζει να δοθούν θερμά συγχαρητήρια στους Κατηχητές, π. Ιωάννη Δημητρόπουλο, κο Γεώργιο Σπυρόπουλο, πρεσβυτέρα κα Γεωργία Δημητροπούλου  κα Μαρία Κηπουργού, στους κυρίους που επιμελήθηκαν τα σκηνικά Κωνσταντίνο Λειβαδά, Αντώνιο Ντζούφρα, Στέφανο Γκούτσιο, Χρήστο Χαρμπίλα, αλλά και σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να στεφθεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία η εκδήλωση.

























































πηγή: Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου Κρύα Ιτεών Πατρών
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...