Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Καραγκούνης: Ευχαριστούμε τον Θεό που τα καταφέραμε-Παπασταθόπουλος: Όταν αξίζεις κάτι στη ζωή, ο Θεός στο δίνει

Καραγκούνης: Ευχαριστούμε τον Θεό που τα καταφέραμε-Παπασταθόπουλος: Όταν αξίζεις κάτι στη ζωή, ο Θεός στο δίνει
"Ευχαριστούμε τον Θεό που τα καταφέραμε, ελπίζω να κάναμε τους Έλληνες περήφανους". Η δήλωση μετά την σπουδαία πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας ανήκει στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας Γιώργο Καραγκούνη που λίγες μόλις μέρες πριν από το Μουντιάλ προσκύνησε στο Άγιον Όρος.

 
«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Ήταν αυτό που θέλαμε από την αρχή, το είχαμε πει όλα τα παιδιά από την πρώτη ημέρα που ήρθαμε εδώ. Ο στόχος μας ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση που δεν το είχαμε καταφέρει ποτέ ξανά. Το πετύχαμε και το κάναμε με εμφατικό τρόπο. Ήρθε το γκολ στο 90’, ενώ είχαμε χάσει ευκαιρίες και είχαμε δοκάρια, αλλά καμιά φορά έτσι είναι και πιο γλυκό»είπε ο Γιώργος Καραγκούνης και πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ φιλόδοξοι, το έχουμε πει και το έχουμε δείξει. Στα τελευταία δέκα λεπτά όλοι θέλαμε να υπάρξει δικαιοσύνη. Με μια φάση ο αντίπαλος μας έκανε ένα γκολ και η ισοπαλία δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τον Θεό που τα καταφέραμε, ελπίζω να κάναμε τους Έλληνες περήφανους, έχουμε πέντε μέρες να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι, όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά».

 «Μας αρέσει που είμαστε εδώ, είναι ένα καταπληκτικό Μουντιάλ που θα γίνει ακόμα καλύτερο με την παρουσία της Ελλάδας. Είμαστε εδώ, κόντρα σε όλους, όχι τους Έλληνες, αν και μερικοί κάνουν κριτική σε εμάς, δεν τους αρέσει το στάιλινγκ και όλα αυτά, δεν πειράζει. Εμείς καταφέραμε παλικαρίσια να περάσουμε, ελπίζω να κάναμε όλους τους Έλληνες περήφανους και σε πέντε ημέρες να πανηγυρίσουμε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία!» κατέληξε
Παράληλλα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωσε: Όταν αξίζεις κάτι στη ζωή, ο Θεός στο δίνει
Αλλά και ο μαέστρος Φερνάντο Σάντος δήλωσε: «Δόξα τω Θεώ μετά την γιορτή του Αγίου Ιωάννη θα είμαστε εδώ και του Αγίου Πέτρου»
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Ο κ. Κάρολος Παπούλιας έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου για την πρόκρισή της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία
«Θερμότατα συγχαρητήρια για την σπουδαία σας πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ»
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Πρωθυπουργού
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός συνεχάρη μέσω τηλεγραφήματος τόσο τον Φερνάντο Σάντος όσο και τους διεθνείς. «Θερμά συγχαρητήρια, μας κάνατε όλους υπερήφανους», τονίζεται χαρακτηριστικά από τον Αντώνη Σαμαρά για την πρόκριση της Εθνικής στις 16 κορυφαίες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Δήλωση Ανδριανού
O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός έκανε την εξής δήλωση για τη πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στις «16» καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου: «Η Εθνική Ελλάδος πετύχε απόψε έναν άθλο. Η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου είναι μια ακόμη ηχηρή απόδειξη της ποιότητας των ποδοσφαιριστών μας και των μεγάλων δυνατοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στους παίκτες της Εθνικής, τον προπονητή κ. Σάντος και το επιτελείο του, σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην αποψινή επιτυχία μαζί με τα συγχαρητήρια όλων των Ελλήνων φιλάθλων, αξίζει και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χαρά και την περηφάνια που μας χάρισαν. Καλή συνέχεια στον επόμενο αγώνα με την Κόστα Ρίκα».


πηγή:  .agioritikovima.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...