Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για έναν ιερό σκοπό (Φωτογραφίες)

του Ελληνορθόδοξου Παλμού
Μία όμορφη πρωτοβουλία πραγματοποίησε ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (ΟΤΑΔ), υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και της Ενορίας Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Κάτω Αχαΐας, προσκαλώντας τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σε φιλικό Αγώνα με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Δυτικής Αχαΐας.

Ο σκοπός του φιλικού αυτού αγώνα ήταν ιερός, αφού τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν, για την ανέγερση του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Κ. Αχαΐας, ο οποίος κατεδαφίστηκε από τον καταστροφικό σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008.

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου, το Δημοτικό Συμβούλιο οι εφημέριοι π. Απόστολος Δημητρόπουλος και π. Γεράσιμος Δημητρόπουλος, καθώς και  πλήθος φιλάθλων της Δυτικής Αχαΐας που έσπευσαν για να συνδράμουν με την παρουσία τους τον ιερό αυτό σκοπό, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Αχαϊκός λαός αγαπάει την Εκκλησία, ευλαβείται τον Άγιο Ιωάννη και  θέλει σύντομα να βρεθεί μέσα στον Ιερό Ναό του, ώστε να βιώνει εκεί την πνευματική, λατρευτική και μυστηριακή ζωή του.

φωτογραφίες: Νικόλαος Δημόπουλος


Ευχαριστούμε τον κύριο Νικόλαο Δημόπουλο και τα

για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...