Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Ρώσος στρατηγικός αναλυτής για Covid19: ειδική επιχείρηση για τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας.Η πανδημία είναι απάτη, ο ιός κατασκευάστηκε, α΄στόχος είναι η Δ Ευρώπη, Κίνα που ως ανταγωνιστές των ΗΠΑ σ΄οικονομία…



Ο covid19 είναι μόνον ένας ιός ή κι ένας κωδικός μιας επιχείρησης; O Vladimir Kvačkov Ρώσος αναλυτής στρατηγικής θεωρεί ότι η πανδημία είναι απάτη, ο ιός κατασκεύασμα εργαστηριακό (σσ. βιολογικό όπλο) κι ότι πρόκειται για μια ειδική επιχείρηση για τον ολοκληρωτικό έλεγχο της ανθρωπότητας. Το οικονομικό παρασκήνιο προσβλέπει στη μείωση πληθυσμού, το πολιτικό στην απαλοιφή των πολιτικών ελευθεριών κι ατομικών δικαιωμάτων. Στόχος ήταν πρωτίστως η Κίνα και η Δ Ευρώπη που είναι οι μεγάλες ανταγωνίστριες ΗΠΑ στην οικονομία. Τα ΜΜΕ ενσπείρουν ψύχωση και πανικό διαμορφώνοντας το πλαίσιο για την αποτελεσματικότητα της όλης στρατηγικής επιχείρησης.





Ένας ευφυής κι εξέχων αναλυτής στο Ρωσικό Κέντρο Στρατιωτικής και Στρατηγικής Έρευνας στο Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ρωσίας ο συνταγματάρχης Vladimir Kvačkov, αναλύει την παγκόσμια ψύχωση που προκαλείται από το κορονοϊό και παρουσιάζει σοκαριστικές και συγκλονιστικές πληροφορίες.

Ένας εξέχων αναλυτής στο Ρωσικό Κέντρο Στρατιωτικής Στρατηγικής Έρευνας στο Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ρωσίας – ο συνταγματάρχης Vladimir Kvačkov , αναλύει την παγκόσμια ψύχωση που προκαλείται από το κοροναϊό και παρουσιάζει περισσότερες από σοκαριστικές και συγκλονιστικές πληροφορίες – πληροφορίες.

Οι θέσεις του είναι:

Δεν υπάρχει πανδημία, είναι ψέμα.
Ο πανικός γύρω από το κορονοιό πρέπει να εξεταστεί υπό το πρίσμα της λειτουργίας των παγκόσμιων δυνάμεων: θρησκευτικών, πολιτικών, οικονομικών και εθνικών.
Η πανδημία, η οποία δεν υπάρχει, είναι μια ειδική παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση . Είναι μια άσκηση διοίκησης και ελέγχου από το παρασκήνιο, με στόχο να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας. Αυτό είναι το πίσω πλάνο της εμφάνισης του coronavirus. Ο κόσμος των παρασκηνίων, ειδικά ο οικονομικός, αποσκοπεί στη μείωση του πληθυσμού της γης. Γι αυτούς, είμαστε πολυάριθμοι στον πλανήτη. Θα έπρεπε να υπάρχουν περίπου εκατό εκατομμύρια και πλέον υπάλληλοι, ένα μέγιστο ενός δις στη γη.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμφάνιση του κορωναϊού και η οικονομική κρίση που ακολουθεί είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.

Ο πειθαναγκασμός των ανθρώπων να σταματήσουν τις μετακινήσεις τους ανά τον κόσμο,η κατάργηση πολιτικών ελευθεριών, με πολιτικά μέσα είναι πρακτικά αδύνατη. Υπάρχουν διαφορετικά συντάγματα και οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει σε κάποια πολιτικά δικαιώματα και θεωρούν ότι αυτό θα διαρκέσει για πάντα. Η πρώτη απόπειρα περιορισμού των πολιτικών δικαιωμάτων των ατόμων έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 … Μετά από αυτό ανακοινώθηκε ένας παγκόσμιος αγώνας κατά της τρομοκρατίας..




o covid19 είναι μόνον ένας ιός ή ο κωδικός μιας επιχείρησης:;;;;

Σήμερα, ο ίδιος κόσμος των παρασκηνίων θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα στην κατάργηση των πολιτικών δικαιωμάτων των ανθρώπων και γι ‘αυτό εφευρέθηκε ένας κορονοϊός….

Πρόκειται για ασκήσεις διοίκησης και ελέγχου του παγκόσμιου οικονομικού, φιλελεύθερου παρασκήνιου – για την κατάργηση των πολιτικών δικαιωμάτων, για τον εκφοβισμό των ανθρώπων. Αυτός είναι ένας άλλος στόχος.

Ο πρώτος είναι η μείωση του αριθμού των ανθρώπων στον πλανήτη.

Ο τρίτος στόχος είναι οικονομικός. Υπάρχει μια χρηματοοικονομική φούσκα, μια μη ρεαλιστική, εικονική οικονομία, η οποία σήμερα ανέρχεται σε ένα τετράμηνο σε διακόσια τρις δολάρια. Αυτή η φούσκα θα πρέπει τώρα να σκάσει. Ως αποτέλεσμα, θα υπάρξει πάλι “σφήξιμο της ζώνης”, επιβράδυνση της οικονομίας κ.λπ.

Οι Κινέζοι έχουν δηλώσει δημοσίως ότι ο κορονοϊός δημιουργήθηκε τεχνητά. Αυτό αποδεικνύεται επιστημονικά. Φυσικά, υπάρχουν μεταλλάξεις ιού και είναι τυχαίες.

Αλλά όταν ένας ιός έχει ένα RNA με ένα σαφώς αποκομμένο τμήμα του γονιδιώματος, στο οποίο έχει εισαχθεί ένα άλλο γονίδιο, και έτσι τρεις ή τέσσερις φορές, τότε είναι προφανές, όπως είπαν οι Κινέζοι επιστήμονες, ότι είναι ένας τεχνητός ιός, κατασκευασμένος.



Αυτό αναφορικά με τον ιό στο Wuhan. Υπήρχαν δύο παραλλαγές εκεί. Και τι ήταν στην Ιταλία; Γιατί είναι πιο επικίνδυνος ο ιός στην Ιταλία; Στην Ιταλία κάθε χρόνο από τη γρίπη, την πνευμονία, τη φυματίωση, την ηπατίτιδα κ.λπ. πεθαίνουν εκατονταπλάσιοι. Αλλά αυτό δεν αναφέρεται, αλλά μάλλον υπερτονίζεται την πολιτική,η προπαγάνδα της ψυχο-πληροφορικής, της ειδική ψυχο-πληροφόρησης των παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης, που τώρα διαδίδει τρόμο.

Αυτή η προπαγάνδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια ειδική επιχείρηση ασκήσεων παγκόσμιας διοίκησης και ελέγχου.

Και τώρα αυτοί κοιτάνε (σσ. ο παγκόσμιος μονόφθαλμος Κύκλωπας του ψηφιακού Πανοπτικού): ποιος υπακούει και ποιος όχι. Η Κίνα έλαβε δραστικά μέτρα. Ο σύντροφος Si πήγε στο Wuhan και έδωσε την εντολή. Οργάνωσε την φιλοδυτική αντιπολίτευση, η οποία βρισκόταν στο Wuhan. Προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν τον κορονοϊό για ν΄αποκομίσουν κάποια πολιτικά και οικονομικά οφέλη. Oι Κινέζοι τα έβαλαν όλα στη θέση τους και ο ιός τελειώνει σχεδόν στην Κίνα.

Στην Ευρώπη αρχίζει. Είμαστε τώρα, ως στρατιωτικοί αξιωματικοί, παρακολουθώντας ποιος και τι λειτουργεί. Η Κίνα και η Ευρώπη είναι δύο οικονομικοί αντίπαλοι της Αμερικής. Και εδώ εμφύτευσαν εκείνο τον ιό.

ΕΡΩΤΗΣΗ – Ποιές είναι οι προβλέψεις σας; Ποιες άλλες χώρες μπορούν να αισθάνονται την πίεση από κορονοιό;

Φυσικά και η Ρωσία. Αλλά η Ρωσία δεν είναι ένας κύριος οικονομικός ανταγωνιστής για την Αμερική. Τώρα οι κυριάρχες δυνάμεις από το παρασκήνιο επικεντρώνονται στην αποδιοργάνωση της Κίνας και της Δυτικής Ευρώπης. Τη Ρωσία τη στοχεύουν στο επίπεδο μείωσης πληθυσμού και εκκαθάριση εδάφους. Αυτό είναι μπροστά μας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...