Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόστιμο για τις βωμολοχίες στους δρόμους των Βρυξελλών


         *Δείτε παρακάτω σχόλιο του Ελληνορθόδοξου Παλμού
 
Με πρόστιμο που μπορεί να φτάσει ως τα 250 ευρώ θα τιμωρούνται πλέον όσοι βωμολοχούν στους δρόμους των Βρυξελλών, με στόχο να καταπολεμηθεί το αίσθημα της ατιμωρησίας για τις καθημερινές απρέπειες.

 «Οποιαδήποτε μορφή ύβρεως τιμωρείται πλέον, είτε είναι σεξιστική, ρατσιστική, ομοφοβική ή άλλη», ανέφερε ο δήμαρχος της βελγικής πρωτεύουσας Φρέντι Τίλεμανς.

Για το θέμα η δημοτική αρχή συνήψε ένα πρωτόκολλο με την εισαγγελία, που του δίνει την δυνατότητα να τιμωρεί με διοικητικό πρόστιμο 75 ως 250 ευρώ τις ύβρεις, αλλά και τις απλές κλοπές και τα χτυπήματα που δεν προκαλούν τραυματισμό.

Τα αδικήματα αυτά παρέμεναν ως τώρα τα περισσότερα ατιμώρητα λόγω του μεγάλου φόρτου των δικαστηρίων. Οι διώξεις που μπορεί να οδηγήσουν σ' αυτά τα διοικητικά πρόστιμα ασκούνται σε περιπτώσεις κατάφωρου αδικήματος που διαπιστώνεται από την αστυνομία ή υποβολής μήνυσης. Η εισαγγελία θα συνεχίσει πάντως να επιλαμβάνεται υποθέσεων σε περιπτώσεις υποτροπής.

*Σχόλιο του Ελληνορθόδοξου Παλμού

Την ώρα που άλλες χώρες προοδεύουν αντιγράφοντας τον Ελληνικό πολιτισμό, το ελληνικό πνεύμα, τα ελληνικά ιδεώδη, τις αξίες μας και τα ιδανικά μας, ο κύριος Τατσόπουλος και οι όμοιοι του θέλουν η Ελλάδα μας να γυρίσει μερικές χιλιάδες χρόνια πίσω  ζητώντας τήν κατάργηση των άρθρων του Ποινικού Κώδικα 198-199 μέ προμετωπίδα «ἐπιβολή τῆς θρησκευτικής ειρήνης», πού αναφέρονται στήν κακόβουλη βλασφημία καί στην καθύβριση θρησκευμάτων με πρόσχημα τήν δήθεν «προστασία της ελεύθερης έκφρασης της τέχνης, της ελευθερίας του λόγου κ.α.». Δηλαδή θα ήθελε η χώρα μας να γίνει  μια ζούγκλα και εμείς οι πολίτες ένας απολίτιστος τριτοκοσμικός λαός. Εννοεί ελευθερία του λόγου, της έκφρασης, και της τέχνης, την κακόβουλη βλασφημία, τήν καθύβριση θρησκευμάτων καί να μπορεί οιοσδήποτε να  υβρίζει δημόσια και κακόβουλα με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό. 

Η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης του κυρίου Τατσόπουλου  εις βάρος της ελευθερίας και του σεβασμού της  ηθικής, της θρησκείας και της πίστεως κάθε ανθρώπου.

  
Τελικά τίθενται τα εξής ερωτήματα: τι θέλει ο κύριος Τατσόπουλος;
ελευθερία ή ασυδοσία;
ελευθερία ή τρομοκρατία;
ελευθερία ή ανταρσία;
ελευθερία ή κανιβαλισμός;
Λυπούμαστε που στο Ελληνικό Κοινοβούλιο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι!!!

Πηγή:metrogreece.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...