Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΜΙΛΑΕΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!!

ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ!!!

Η δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, με έναν κεραυνό να χτυπάει τον τρούλο του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, προκάλεσε πάταγο παγκοσμίως, αφού από πολλούς συνδέθηκε με την παραίτηση (λίγες ώρες πριν) του Πάπα Βενέδικτου. Υπήρξαν και οι γνωστοί πολέμιοι τους Χριστιανισμού και "άθεοι" "ορθολογιστές", οι οποίοι μας είπαν ότι "η φωτογραφία είναι ψεύτικη, μοντάζ" κλπ.

Σε αυτό το βίντεο, μιλάει Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ALESSANDRO DI MEO, που τράβηξε το επίμαχο στιγμιότυπο. Μας εξηγεί πώς τα κατάφερε και τις δυσκολίες που υπήρξαν σε αυτό το εγχείρημα:
 
                     Δείτε το βίντεο





Επίσης, υπάρχει και ένα μικρό βίντεο από το BBC, που επιβεβαιώνει απόλυτα πως ο κεραυνός ήταν πραγματικός.

Είμαστε περίεργοι να δούμε ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ τώρα όλοι αυτοί οι "λογικοί", που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν "μαϊμού" την εν λόγω φωτογραφία, τρέμοντας στην ιδέα πως μπορεί να είναι...κάτι παραπάνω από ένα φυσικό φαινόμενο!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΛΟΙΠΟΝ!!! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ!!!

Μπορούν φυσικά, να απευθυνθούν στο πρακτορείο όπου εργάζεται ή την κεντροαριστερή εφημερίδα που την πρωτοδημοσίευσε και να ζητήσουν...περαιτέρω εξηγήσεις!

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΝ!!!


Δείτε εδώ το βίντεο στην Repubblica.


Κι επειδή κάποιοι έφτασαν στο σημείο να αμφισβητούν ότι ο συγκεκριμένος φωτογράφος είναι υπαρκτό πρόσωπο (!!!), τους προσκαλούμε να του στείλουν τις...απορίες τους, στην ιστοσελίδα του...!

πηγή  hellas-orthodoxy.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...