Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕI!!! Ένας 9χρονος ήρωας….Θυσιάστηκε για τους συμμαθητές του

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕI!!! Ένας 9χρονος ήρωας….Θυσιάστηκε για τους συμμαθητές του 
Συνεχίζουν να εκπλήσσουν τα φαινόμενα ωμής βίας στις ΗΠΑ…. Οι μακελάρηδες κάνουν την εμφάνιση τους ανά πάσα στιγμή και τα αποτελέσματα είναι τραγικά, αφού λίγα είναι τα απρόοπτα περιστατικά που καταφέρνουν να αποφευχθούν από τις Αρχές. Όπως φαίνεται ο δημόσιος χώρος, όπου η συχνότητα των επιθέσεων είναι πιο συχνή, είναι τα σχολεία. Ο ψυχικά διαταραγμένος – όπως αποδείχθηκε – Άνταμ Λάνζα έκανε εισβολή, στο δημοτικό σχολείο του Νιούταουν με μία τεράστια καραμπίνα. Δεν μπήκε στον κόπο ούτε να....
απειλήσει, δεν ήθελε κάτι συγκεκριμένο απλά, ήθελε να δει το αίμα να χύνεται. Και τα κατάφερε.
Τρία τα θύματα της πολύκροτης επίθεσης, που έφερε θλίψη και δάκρυα στην τοπική κοινωνία. Πίσω από αυτό το δράμα ωστόσο κρύβεται ένα ακόμα μεγαλύτερο και βέβαια μια ηρωική πράξη, όπως αναφέρει η Daily News.

Ο 9χρονος Τζέσυ Λιούις φώναξε «τρέξτε» στους συμμαθητές του και έτσι μπήκε ανάμεσα στον ασυγκράτητο δολοφόνο και τα έξι μικρά θύματα του, τους φίλους δηλαδή του μικρού ήρωα Τζέσυ.
Το αποτέλεσμα ήταν τα 6 παιδιά τα οποία αποπειράθηκε να φυγαδέψει από τη σκηνή της αιματοχυσίας ο 9χρονος Τζέσυ να βρουν τον πολύτιμο χρόνο από την ηρωική πράξη και να διαφύγουν σώα και αβλαβή. Δεν συνέβη το ίδιο όμως και στη περίπτωση του Τζέσυ που έπεσε από τα πυρά της καραμπίνας. Τα άλλα δύο θύματα υπήρξαν εκπαιδευτικοί που προσπάθησαν να αποτρέψουν επίσης το τραγικό επεισόδιο.
Μεγάλος ο θρήνος από την οικογένεια του 9χρονου, ο οποίος συγκινεί και οργίζει την αμερικανική κοινή γνώμη. Οι Αμερικανοί πολίτες, αναμένουν για ακόμη μια φορά μία ελπιδοφόρα, δυναμική παρέμβαση, από τους υπεύθυνους φορείς, ώστε να περιοριστεί η άκρατη και αδικαιολόγητη βία.
Ο δολοφόνος βρίσκεται πλέον στ χέρια της δικαιοσύνης, και περιμένουμε την ετυμηγορία του δικαστηρίου, που αν δεν το κρίνει παράφρων, πολύ πιθανόν να του επιβάλλει τη θανατική ποινή.
πηγή  .kataskopoi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...