Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ολοκληρώθηκαν με τη Χάρη του Θεού και οι εργασίες εσωτερικών επιχρισμάτων του Ι.Ν. του Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών (φωτο)

Ολοκληρώθηκαν με τη Χάρη του Θεού και οι εργασίες εσωτερικών επιχρισμάτων του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών.
Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο για την αμέριστη συμπαράστασή του, αλλά και όλους εσάς που στηρίζετε και ενισχύετε οικονομικώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο το έργο της αποπερατώσεως του Ναού μας.......
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την οικογένεια του κ. Γεωργίου και της κ. Δήμητρας Τ. οι οποίοι στην παρούσα φάση των εργασιών, ανέλαβαν τα έξοδα για τα εσωτερικά επιχρίσματα του Ναού του Αγίου Αντωνίου, καθώς και τις προαπαιτούμενες εργασίες όπως η υποδομή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και υποδομή πορτοπαραθύρων.
Ευχόμεθα ο Άγιος Θεός διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Αντωνίου να τους χαριτώνει και να τους παρέχει κάθε χαρά και ευλογία στη ζωή τους.
Επόμενο βήμα μας είναι η τοποθέτηση πορτοπαραθύρων. Αν μπορέσουμε με τη βοήθεια του Θεού και του Αγίου να βρούμε τα απαιτούμενα χρήματα, ίσως να εορτάσουμε συν Θεώ, την Μνήμη του Αγίου Αντωνίου στις 17 Ιανουαρίου 2015, για πρώτη φορά στο Ναό του.
Εύχεσθε.

Εκ μέρους
του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου & της Ερανικής Επιτροπής

π. Ιωάννης Δημητρόπουλος












ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΓΙΕΣ
*Πορτοπαράθυρα (επείγον)
*Εξωτερική Θερμοπρόσωψη (επείγον)
*Δάπεδο
*Ανελκυστήρ ΑΜΕΑ
*Ηχητική εγκατάσταση
 *Ξυλόγλυπτα
*Αγιογραφίες
*Κλιματισμός
κ.α.
Για όποιον θέλει να ενισχύσει ή να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο (προσφορά οποιασδήποτε εργασίας ή προσφορά υλικών) στην ολοκλήρωση και αποπεράτωση του μοναδικού Ναού του Αγίου Αντωνίου στην πόλη των Πατρών μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας κατά τους παρακάτω τρόπους:
 
Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου
Κρύα Ιτεών
26332 Πάτρα
Grecce

Ηλεκτρονική διεύθυνση:
ioannisdim@hotmail.gr

Τηλέφωνα
2610340902 και 6936581661

Μπορεί επίσης να καταθέτει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί ο Ναός μας, ενημερώνοντάς μας πάντα, για να λάβει και την ανάλογη απόδειξη.
Εθνική Τράπεζα

226/296222-53

ΙΒΑΝ GR0501102260000022629622253




Πηγή: Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου Κρύα Ιτεών Πατρών:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...