Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

the_mirage__mohsen_izadi
xiladakis_1aΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι φασίστας, ρατσιστής, ναζιστής.

Όποιος δεν συντάσσετε με τις «προοδευτικές» ιδέες που είναι βούτυρο στο ψωμί της Νέας Τάξης, της πιο στυγνής σύγχρονης δικτατορίας που δεν θέλει ανθρώπους αλλά αντικείμενα πολτοποίησης, είναι φασίστας, ρατσιστής, χιτλερικός ναζιστής και πρέπει να «εκτελείται».

Το «παιχνίδι» αυτό με την καθοριστική στήριξη των καθεστωτικών ΜΜΕ δουλεύει μια χαρά εδώ και μερικές δεκαετίες, κυρίως μετά την εποχή της χούντας που ήταν ένα πολύ καλό εργαλείο για την επιχείρηση μαύρης ετικετοποίησης όσων αντιτίθενται στο προδοτικό σύστημα που κατέστρεψε την Ελλάδα.
propaganda_sm
Να γιατί λέμε πως το ακροδεξιό κόμμα ήταν ένα πολύ καλό εργαλείο του συστήματος αφού χρησίμεψε σαν το χρυσό σημείο μαύρης αναφοράς και μαύρου χαρακτηρισμού όσων αντιτίθενται στο σύστημα, όσων προσπαθούν να αρθρώσουν λόγο πατριωτικό, κολλώντας τους αυτόματα τον χαρακτηρισμό ότι είναι φασίστες, μαύροι ναζιστές, χουντικοί και όλα τα «ωραία».

Σε αυτό συνέβαλλαν και οι γνωστές ακρότητες που έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης από το σύστημα.

Κάθε προσπάθεια σήμερα για την υπεράσπιση της ελληνορθόδοξης ταυτότητας γίνεται αντικείμενο σκληρής επίθεσης σαν αναχρονιστική, σκοταδιστική, φασιστική, δικτατορική, χουντική και όλα τα συναφή με ένα πολύ έξυπνο τρόπο καταδικάζοντας την εν τη γένεση της στην δημόσια συνείδηση.

cms-image-000006125
Τις τελευταίες δεκαετίες ο αριστερός διεθνισμός «παντρεύτηκε» μετά βαΐων και κλάδων την Παγκοσμιοποίηση και έγινε το καλύτερο όργανο επιβολής της. Ο προοδευτισμός έγινε το όχημα εφαρμογής της πολτοποίησης των λαών, της αποδοχής άνευ όρων της νόθευσης κάθε καθαρής συνείδησης και της καταβαράθρωσης κάθε αγνής πρόθεσης για να διασωθεί η πραγματική ελευθερία του ανθρώπου και η πραγματική του ταυτότητα.

Σε αυτό συνέλαβαν και οι διάφοροι ελλαδοπατέρες και ελλαδέμποροι, οι διάφοροι έμποροι της ορθοδοξίας και οι διάφοροι πατριδοκάπηλοι που πουλούσαν πατρίδα και θρησκεία για να γεμίζουν τις τσέπες τους προσφέροντας το «χρυσό» παράδειγμα στο σύστημα καταδίκης κάθε αγνού πατριώτη.


Όλο αυτό το έντεχνο κύκλωμα είναι αυτό που κατέληξε αυτή την χώρα να είναι σήμερα μια αποικία χωρίς μέλλον και χωρίς διέξοδο.
Το «εργοστάσιο» των καταδικαστικών ετικετών δούλεψε καλά όλα αυτά τα χρόνια και καταδίκασε κάθε αντίδραση στην κατοχή της πατρίδας «φορώντας» έκτος των άλλων και τον χαρακτηρισμό του λαϊκισμού, το άλλο πονηρό εφεύρημα του συστήματος.
dimopsifisma-mega-gpo
Αλλά φτάνει ως εδώ.
Οι φασίστες το αντιφασισμού, οι προοδευτικοί της μαύρης αντίδρασης και ο δημοκρατικοί του στυγνού ολοκληρωτισμού, που δεν επιτρέπουν ούτε μια δημόσια διαμαρτυρία οργανώνοντας κατά το παράδειγμα των τραμπούκων του παρελθόντος αντισυγκεντρώσεις, κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν ότι σε μεγάλο ποσοστό είναι όργανα του συστήματος.

Το μαύρο αυτό παιχνίδι σε βάρος της ιδίας μας της ύπαρξης πρέπει να τελειώνει γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.
Η επανάσταση του 1821 δεν έγινε για να γίνει η Ελλάδα το «φωτεινό», (βλέπε σκοτεινό) παράδειγμα της σκοταδιστικής Παγκοσμιοποίησης.
slide_10

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
 
πηγή:  ellinilatris.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...