Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Το προσκύνημά της ενορίας Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους Κρύα Ιτεών Πατρών, στην Μεγαλόχαρη της Τήνου (φωτογραφίες)

Προσκύνημα στο Ιερό νησί της Μεγαλόχαρης της Τήνου πραγματοποίησε η Ενορία Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους Κρύα Ιτεών Πατρών, το διήμερο 9 και 10 Οκτωβρίου.
Είχαμε την ευκαιρία να τελέσουμε την Ιερά Παράκληση και να λειτουργηθούμε στον πανίερο Ναό της Παναγίας μας.
Νιώθοντας απέραντη αγαλλίαση και ευφροσύνη προσκυνήσαμε ευλαβικά την Αγίαν Της Εικόνα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας στην Υπεραγία Θεοτόκο, για όλες τις ευεργεσίες Της προς το ανθρώπινο γένος. Της εναποθέσαμε τις αγωνίες μας, τον πόνο και τα δάκρυά μας, για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Πατρίδα μας, αιτούμενοι την Χάριν Της και την προστασίαν Της.

Επισκεφθήκαμε επίσης την Ιερά Μονή Κεχροβουνίου όπου ασπασθήκαμε την χαριτόβρυτο Κάρα της Αγίας Πελαγίας της Τηνίας, ενώ ο συνοδός μας π. Ιωάννης, ετέλεσε δέηση υπέρ υγείας όλων των προσκυνητών και των οικογενειών των.
Η παραμονή μας στο νησί ήταν γεμάτη από υπέροχες εικόνες και μοναδικές ευλογίες, πηγάζουσες εκ της Κεχαριτωμένης Θεοτόκου Μαρίας.
Ευχαριστούμε την Παναγία μας μέσα από την καρδιά μας που μας αξίωσε και φέτος να την προσκυνήσουμε, και ευχόμαστε να είναι βοήθεια όλου του κόσμου. 




































































































































Φωτογραφίες:Πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...