Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Δεν το χωρά ο νους – «Ανάστησε» τον εγκεφαλικά νεκρό γιο του απειλώντας με όπλο τους γιατρούς!

Επί 3 ώρες απειλούσε με όπλο γιατρούς και αστυνομικούς για να μην βγάλουν τον γιο του από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής. Και ξαφνικά ο 27χρονος επανήλθε στη ζωή. Μια πραγματική ιστορία που θυμίζει σενάριο ταινίας.
Ο George Pickering II αρνούνταν να δεχτεί ότι ο γιος του George III δεν θα επέστρεφε μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε και κρατούσε μακριά του γιατρούς και αστυνομικούς με την απειλή όπλου. Ο 59χρονος ένιωσε αρκετές φορές τον γιο του να του σφίγγει το χέρι....

Οι γιατροί στο Tomball Regional Medical Centre στο Χιούστον είχαν δώσει εντολή να βγάλουν τον 27χρονο από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής. Το είχαν δεχτεί η πρώην σύζυγός του 59χρονου και ο άλλος τους γιος, ενώ είχε ειδοποιηθεί και μια οργάνωση δωρεάς οργάνων από το νοσοκομείο.
«Προχωρούσαν πολύ γρήγορα. Το νοσοκομείο, οι νοσοκόμες, οι γιατροί. Ήξερα ότι αν είχα 3 ή 4 ώρες εκείνο το βράδυ θα ήξερα αν ο George ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Στη διάρκεια αυτών των ωρών μου έσφιξε το χέρι 3 ή 4 φορές» είχε δηλώσει ο 59χρονος.
«Παραβίασε τον νόμο, αλλά τον παραβίασε για όλους τους σωστούς λόγους. Είμαι εδώ εξαιτίας αυτού. Ήταν η αγάπη. Ήταν η αγάπη. Είναι καθήκον κάθε γονιού να προστατέψει τα παιδιά του και αυτό έκανε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι τώρα είμαι ζωντανός και είμαστε ξανά μαζί», δήλωσε ο 27χρονος γιος του. Ο 59χρονος κατηγορήθηκε για 2 αδικήματα και φυλακίστηκε. Αποφυλακίστηκε νωρίτερα μέσα στον μήνα, όταν αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του.


Πηγή: Independent
πηγή:  newsone.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...