Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Eξαιρετική η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της νεολαίας της Ενορίας Αγίων Χαραλάμπους και Αντωνίου, στα Κρύα Ιτεών (φωτο)

Μία εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παρουσίασαν τα παιδιά των Κατηχητικών Ομάδων της Ενορίας Αγίων Χαραλάμπους και Αντωνίου, στα Κρύα Ιτεών, το απόγευμα του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου.
Πλήθος ενοριτών και όχι μόνο, παρευρέθη στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού, για να απολαύσει και να χειροκροτήσει τα παιδιά, τα οποία πολύ όμορφα μας άλλαξαν τη διάθεση, παρουσιάζοντάς μας το πραγματικό μήνυμα της Εορτής των Χριστουγέννων.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδηλώσεως κυριαρχούσε ο νεανικός παλμός, η ζωντάνια, ο ενθουσιασμός, το γέλιο, χαρακτηριστικά που αντικατόπτριζαν τόσο τον εσωτερικό κόσμο των παιδιών, όσο και τη χαρά τους για το μεγάλο γεγονός που εξυμνεί η Εορτή της Ενανθρωπήσεως του Ιησού Χριστού.
Το πρόγραμμα της εκδηλώσεως περιελάμβανε: επίκαιρους βυζαντινούς ύμνους, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, ποιήματα, θεατρικά χριστουγεννιάτικα σκετς, σκέψεις από τους μεγαλύτερος μαθητές, καθώς και επίκαιρη ομιλία που εκφώνησε η Κατηχήτρια κ. Κωνσταντίνα Γεωργίου.
Καταπληκτική ήταν η χιουμοριστική θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του 2015». Το έργο έγραψαν και σκηνοθέτησαν οι μαθητές του τμήματος του Λυκείου και ερμήνευσαν οι ίδιοι με ιδιαίτερη επιτυχία, σατιρίζοντας με μοναδικό τρόπο την εποχή μας και τις αλλαγές που έχει φέρει η οικονομική κρίση από τη μία και η ανεξέλεγκτη εξέλιξη της τεχνολογίας από την άλλη στην ελληνική οικογένεια, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο στους παρευρισκομένους.
Την εκδήλωση επισφράγισε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου κι ευχαρίστησε τους συνεργάτες του Κατηχητές κ. Μαρία Κηπουργού, κ. Κωνσταντίνα Γεωργίου, κ. Σπυρίδωνα Παναγιωτόπουλο και πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου, για το θεάρεστο έργο που επιτελούν στις Κατηχητικές Ομάδες, καθώς και όλους τους συντελεστές της εκδηλώσεως.
Στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά.
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό.




















































































































































































































πηγή: agiosharalabos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...