Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Απάντηση στην επιστολή που απέστειλε η Ένωση Αθέων

Αξιότιμη κα Ραπακούλια,Διαβάσαμε στο διαδίκτυο την επιστολή που απέστειλε η Ένωση Αθέων στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο κύριο Παναγιώτη Μπονάτσο, στις 5 Μαρτίου 2012, διαμαρτυρόμενη για την ημερήσια διαταγή του Αντιστρατήγου για την 25 Μαρτίου, στην οποία περιλαμβανόταν παρότρυνση για την διατήρηση της Ορθόδοξης Πίστης. H Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» αισθάνεται την ανάγκη να σας απευθύνει την δική της απάντηση αναφορικά με το θέμα:



Η Ελλάδα επισήμως είναι Ορθόδοξο Κράτος με βάση το Σύνταγμα. Επίσης το Σύνταγμα ορίζει ότι Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Το Κράτος λοιπόν οφείλει να προστατεύει και να διατηρεί τις Ελληνορθόδοξες Παραδόσεις, αλλιώς είναι αντίθετο με τον ρόλο του και μπορεί να χαρακτηριστεί ως προδοτικό αφού δεν θα υπάρχει υπέρ του Έθνους.

Έχετε κάθε δικαίωμα να πιστεύετε ότι θέλετε, έχετε κάθε δικαίωμα να ιδρύετε Ενώσεις όλων των λογιών, ανάλογα με τα πιστεύματά σας αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να υποδεικνύετε στο Κράτος να μην υπηρετεί τον Ελληνικό λαό. Και οι Αρχηγοί των Σωμάτων Ασφαλείας είναι Κράτος και έχουν ευθύνη έναντι του λαού.

Όποιος προσβάλλεται από την Ορθοδοξία τότε να αναζητήσει άλλη Πατρίδα. Γιατί η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη είτε σας αρέσει είτε όχι!

Γραφείο Τύπου
Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ

πηγή .koinwnia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...