Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Στις 7 Ιουνίου η Ενορία του Αγίου Χαραλάμπους Κρύα Ιτεών - Πατρών πανηγυρίζει επί τη Ιερά Μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Παϊσίου (Παναγή) του Μπασιά του εν Κεφαλληνία


Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012, Μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Παϊσίου του Μπασιά του εν Κεφαλληνία, ο Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους Κρύα Ιτεών, θα εορτάσει μετά πάσης εκκλησιαστικής και θρησκευτικής λαμπρότητος, την δευτέραν πανήγυρίν του. 
 Ως γνωστόν, στον ως άνω Ιερό Ναό, υπάρχει τμήμα του χαριτοβρύτου Λειψάνου του Οσίου Παναγή καθώς εικών τέμπλου και ιερό προσκυνητάριο προς τιμήν του.

 


Τετάρτη 6 Ιουνίου
7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό του Οσιολογιωτάτου Ιερομονάχου π. Νεκταρίου Στεφανοπούλου, Αδελφού της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Ωλενού Τριταίας.

Πέμπτη 7 Ιουνίου
7:00 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία κατά την οποίαν θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Παντελίδης, Αδελφός της Ιεράς Μονής Γηροκομείου.

7:00 μ.μ. Εσπερινός, Ιερά Παράκλησις και Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Οσίου Παϊσίου μετά του τεμαχίου του Ιερού αυτού Λειψάνου. Τον θείον λόγον θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών και Αρχιερατικός Επίτροπος της περιφερείας Μόβρης.

Θα επακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από τη Νεανική Ομάδα Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών και από το Σύλλογο της περιοχής μας «Νεάπολις»

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν άρτους διά να συμμετάσχουν στην αρτοκλασία της πανηγύρεως αυτής, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εγκαίρως στο τηλ. του Ιερού Ναού  2610.340-902, προκειμένου να φροντίσουμε διά την κατασκευήν των. 

Εκ του Ιερού Ναού 
πηγή agiosharalabos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...