Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Το συμβάν δείχνει την παλιανθρωπιά μέρους του λαού των ξενέρωτων Ολλανδών που στρέφονται κατά της χώρας με ανθελληνικά συνθήματα. Το συμβάν μας το διηγείται Έλληνας φοιτητής σε e-mail που μας έστειλε:
"Αγαπητοί φίλοι... Προ λίγων ημερών έλαβα από φίλο που διαμένει εδώ και χρόνια στην Ουτρέχτη βίντεο και φωτογραφίες από ένα πανό που ανάρτησαν Ολλανδοί έξω από ένα θέατρο για να κοροϊδέψουν την Ελλάδα και τους Έλληνες,
Επάνω είχε την ελληνική σημαία και έγραφε SALE δηλαδή πωλείται... Ο φίλος μου μαζί με άλλους ΈΛΛΗΝΕΣ από τη κοινότητα της περιοχής, νέους ανθρώπους περίπου 20-25 άτομα ανέβηκαν επάνω και το έσκισαν με μεγάλη τους χαρά χωρίς όμως να σκίσουν το εθνόσημο...!


outrexti2
Δυο άτομα από αυτούς μαζί και ο φίλος μου, συνελήφθησαν και κρατήθηκαν για 12 ώρες στο αστυνομικό τμήμα όπου και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς θα οριστεί δικάσιμος...
έχω τις φωτογραφίες και βίντεο θα παρακαλούσα να μου απαντήσετε να σας τα στείλω για να δει ο κόσμος τι επικρατεί στο εξωτερικό και πως μας βλέπουν οι ξένοι...!
ευχαριστώ για το χρόνο σας...θα χαιρόμουν πολύ να παραλάβω mail sas me tn apantisei sas...!"
Και εμείς ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξες και σου στέλνουμε χαιρετίσματα και πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Στα βίντεο οι Έλληνες φοιτητες σκίζουν το "Πωλείται" από την προσβλητική αφίσα των ανθελλήνων Ολλανδών.






πηγήgkourou 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...