Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Εγώ στις κόρες μου θα πω να κάνουν τον Σταυρό τους πριν μπουν στην τάξη…

Νίκος ΣυρίγοςΕγώ στις κόρες μου θα πω να κάνουν τον Σταυρό τους πριν μπουν στην τάξη…

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τον… Σουλτάνο Φίλη που πιστεύει ότι θα καταργήσει την προσευχή στα ελληνικά σχολειά.
Ήλπιζα ότι έστω και στο παρά πέντε, αυτοί που έκατσαν στις καρέκλες και άρπαξαν την εξουσία τούτης εδώ της χώρας με ψέματα, θα έκαναν πίσω και δεν θα ακουμπούσαν τα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων. Αλλά φαίνεται ότι το σχέδιο που εκτυλίσσεται με στόχο την άλωση της Ελλάδας και τη μετατροπή της σε Ελλαδιστάν, δεν θα σταματήσει πουθενά. Εκτός κι αν οι Έλληνες, εσύ κι εγώ πατριώτη, αποφασίσουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, στα χέρια μας και βάλουμε τέλος στα σχέδια τους. Με εγκύκλιο που πήραν στα χέρια τους οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, η πρωινή προσευχή στα σχολειά, καταργείται και επισήμως.

Βαδίζοντας στα χνάρια των σουλτάνων επί τουρκοκρατίας, ο Φίλης, με την ταμπέλα του Υπουργού Παιδείας (εδώ γελάνε) προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεριζώσει τον.....
Χριστιανισμό από τις επόμενες γενιές Ελλήνων με (προφανή) στόχο την διάλυση του κοινωνικού ιστού. Χτυπώντας με συνέπεια και συνέχεια την θρησκεία, την οικογένεια και την πατρίδα, τους βασικούς δηλαδή πυλώνες της Ελλάδας, μια κυβέρνηση που βγήκε από το μίξερ στο οποίο μπήκαν αριστεροί και δεξιοί γιαλαντζί, προσπαθεί να παραδώσει την χώρα και τους πολίτες της στη νέα τάξη πραγμάτων, χωρίς καμία αντίσταση.


Το αν και κατά πόσο θα τα καταφέρει εξαρτάται από όλους εμάς. Όλους όσοι επιμένουν αλλά δεν θέλουν να υπομένουν τέτοιες αποφάσεις στον βωμό της… προόδου, που κάποιοι ευαγγελίζονται. Πρώτοι οι ίδιοι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές οφείλουν να πουν το δικό τους «ΟΧΙ» σε αυτό το έκτρωμα και να συνεχίσουν αυτό που έκαναν τόσα χρόνια, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τον κάθε Φίλη… Κι αν πάλι, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές δεν έχουν την μπόρεση να το κάνουν, θα το πράξουν τα ίδια τα παιδιά...

Εγώ θα πω στις κόρες μου να κάνουν τον Σταυρό τους πριν μπουν στην τάξη, είτε αρέσει, είτε όχι στον Φίλη... Οι Έλληνες βρίσκουν τρόπο να μένουν όρθιοι! Κι ας το έχει αυτό υπόψη του ο κάθε Φίλης. 
πηγή: onsports.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...