Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Πορεία εργασιών εις τον ανεγειρόμενο Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Κάτω Αχαΐας (βίντεο)

Έτοιμη η πλάκα του ημιυπογείου Ι. Ναού   Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Κάτω Αχαΐας 

Εντός του Ιουνίου σκυροδετείται και ο χώρος του Ιερού. Ακολουθούν μονώσεις και επιχωματώσεις. Έπονται οι εσωτερικές εργασίες


Αδελφοί μου. Με την Χάρη του Θεού και τις Ευχές του Προστάτου και Πολιούχου μας Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, προχωρήσαμε στην σκυροδέτηση της πλάκας του ημιυπογείου Ι. Ναού μας, η οποία είναι και το δάπεδο του μεγαλοπρεπούς υπεργείου Ι. Ν. του Αγίου μας.

-Να ευχαριστήσουμε όλοι θερμά τόν Άγιο Τριαδικό Θεό μας για όλες τις Ευλογίες Του προς την Ενορία μας.

-Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Άγιο προστάτη μας, Ιωάννη του Πρόδρομο, διότι με την δική Του παρρησία προς τον Θεό, την δική του θαυματουργική Χάρη και Δύναμη προχωρούμε σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς σε αυτό το μεγάλο έργο, στην ανέγερση του Ι. Ναού Του.....


Ευχαριστούμε τον εκδότη της τοπικής εφημερίδας
 “Αχαγιώτικα Νέα” 
Νίκο Δημόπουλο για το ωραίο βίντεο!


-Να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, για την Αρχιερατική Του Ευλογία, αλλά και την μεγάλη του βοήθεια στην ανέγερση του Ι. Ναού μας.

-Να ευχαριστήσουμε και όλους τους Χριστιανούς μας: Τον πρώτο πολίτη του τόπου μας, τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαϊας κ. Σπυρίδωνα Μυλωνά, τον πρώην Δήμαρχο κ. Χρήστο Νικολάου, τους αρχηγούς των άλλων Δημοτικών παρατάξεων, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και όλους τους Ενορίτες μας, για την θυσιαστική τους αγάπη και συνεισφορά στην σημαντικότερη υπόθεση της Ενορίας μας, στην ανέγερση του Ιερού Ναού του πολιούχου μας Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου. Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι η Εκκλησία μας ενώνει όλους εν Αληθεία και Αγάπη!


-Θα ήθελα τέλος εξαιρέτως να ευχαριστήσω για την σημαντική τους προσφορά στην Ενορία μας τα μέλη του Εκκλησιαστικού μας Συμβουλίου, τα οποία ανιδιοτελώς και για χρόνια πολλά, υπηρετούν με θυσιαστική αγάπη την Ενορία μας και μάλιστα την υπόθεση της ανέγερσης του Ιερού Ναού του Αγίου μας. Μνημονεύω τα ονόματά τους: Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Γεώργιος Λοτσάρης, Γεώργιος Βαλανίδης, Θεόδωρος Βλάχος, Βασίλειος Κανελλόπουλος, Ιωάννης Νταής, Ευάγγελος Σταυρόπουλος και Γεώργιος Νικολακόπουλος. Η χάρις του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και η ευλογία του Αγίου προστάτου μας Ιωάννου του Προδρόμου είη μετά πάντων ημών, αδελφοί. Αμήν.

===============
Φωτογραφίες : Βασίλης Γκοτσούλιας



πηγή:timiosprodromos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...