Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Εκπληκτικό βίντεο που μας ξεναγεί στα ειδυλιακά τοπία της χώρας μας

72915Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα – Το εκπληκτικό βίντεο που μας ξεναγεί στα ειδυλιακά τοπία της χώρας μας – Από τα υπέροχα δειλινά και τις ξανθές αμμουδιές ως το πλούσιο ιστορικό παρελθόν!
Ταξιδεύοντας σε μια ευλογημένη χώρα είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του βίντεο που μας ξεναγεί σε μερικά από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της Ελλάδας, και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τους λόγους για τους οποίους κάθε ταξιδιώτης πρέπει να «γευτεί» το ελληνικό καλοκαίρι.
Η Ελλάδα είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που μας μάθαιναν στο σχολείο ή που μας έδειχναν οι γνωστές φωτογραφίες με τα υπέροχα δειλινά και τις ξανθές αμμουδιές. Στην Ελλάδα βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών και χρωμάτων, νιώθεις τη δύναμη της ιστορίας και τη θέρμη του νοτιότερου άκρου της Ευρώπης και ανακαλύπτεις την εξελικτική πορεία της σκέψης, της επίδρασης και της εμπειρίας. Βρίσκεσαι σε μία χώρα η οποία........
διαθέτει πλούσιο ιστορικό παρελθόν αλλά που οι κάτοικοί της δεν επαναπαύονται, δεν μένουν προσκολλημένοι σε αυτό.Βρίσκεσαι σε μια χώρα στατιστικά μικρή αλλά τεράστια σε διαφορετικότητα Βρίσκεσαι σε τοπία που αποτυπώθηκαν σε χιλιάδες καρτ-ποστάλ αλλά παραμένουν απίστευτα ζωντανά και άπιαστα. πηγή .diakonima.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...