Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ… «ΕΚΤΙΜΟΥΝ» ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ!

stauros-se-tourkika-papoutsia5
xiladakis_1aΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια χαρακτηριστική φωτογραφία που χαρίζεται στους διάφορους «προοδευτικούς» ισλαμολάγνους, δείχνει μια πραγματικά αισχρή βεβήλωση από μουσουλμάνους του ιερού συμβόλου του Χριστιανισμού, τον Σταυρό του Θείου Μαρτυρίου .

Όπως αναφέρεται, «Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους Χριστιανούς του Ιράκ το σκάνδαλο της βεβήλωσης της εικόνας του Τιμίου Σταυρού που τοποθετήθηκε στη βάση παπουτσιών.

Την περασμένη εβδομάδα στις βιτρίνες του εμπορικού κέντρου Ankavy (χριστιανική πόλη βόρεια της Ερμπίλ) παρουσιάστηκαν παπούτσια, τα πέλματα των οποίων απεικόνιζαν το λεγόμενο «Teardrop» τον εικονογραφικό τύπο του Τιμίου Σταυρού Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το ίδιο το προϊόν είναι τουρκικής προέλευσης! ........Φωτογραφίες που ελήφθησαν από τους επισκέπτες στο εμπορικό κέντρο και ανέβηκαν στο Διαδίκτυο προκάλεσαν θύελλα αγανάκτησης.

Χθες ο Αρχιεπίσκοπος των Χαλδαίων της πόλης διαβεβαίωσε πως το προΪον θα αποσυρθεί.

«Τα προκλητικά στοιχεία – κατασχέθηκαν και κάηκαν, και ο καταστηματάρχης θα ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη για τις πράξεις του», είπε…

Επειδή προφανώς αυτά δεν είναι τα μοναδικά κομμάτια που κυκλοφόρησε η τουρκική εταιρεία, μήπως πρέπει να περιμένουμε να τα δούμε και στα μέρη μας; Γρηγορείτε!» (Πηγή ΕΚΚΛΗΣΙΑONLINE, Καιόμενη Βάτος).

Εντωμεταξύ κάποιοι Πατριάρχες ακόμα και Αρχιερείς της ελληνικής εκκλησίας εξακολουθούν να μοιράζουν το Κοράνι σαν ιερό βιβλίο στο ίδιο τους το ποίμνιο.

Αλλοίμονο μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


πηγή: ellinilatris.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...