Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Νέοι των Κατηχητικών Ομάδων Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους και Αντωνίου Κρύα Ιτεών, στην Ιερά Μονή ΟμπλούΓράφει ο Χρήστος Φωτόπουλος

Μια όμορφη απόδραση από την καθημερινότητα, πραγματοποίησε μια μικρή ομάδα παιδιών εκ των Κατηχητικών Ομάδων του Ιερού Ναού Αγίων Χαραλάμπους και Αντωνίου εις Κρύα Ιτεών το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, στην Ιερά Μονή Ομπλού Πατρών.
Τα παιδιά εις την Ιερά Μονή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Ακολουθία του Εσπερινού και να ξεναγηθούν σε αυτή από τον Αδελφό αυτής π. Ιωσήφ Μήλια, ο οποίος τα ενημέρωσε για την ιστορία του Μοναστηριού καθώς και για την προσφορά του στις περιόδους του 1821 και του 1940.

Στην συνέχεια στο Αρχονταρίκι τα υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος π. Νεκτάριος Κωτσάκης ο οποίος τους προσέφερε πλούσιο κέρασμα και τους μίλησε με λόγους αγάπης και θαλπωρής ως ενίσχυση για την ζωή τους καθώς και για την εμπειρία του ως Ιερομονάχου και Ηγουμένου.
Μετά το τέλος της επισκέψεως και έχοντας περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς αλλά κυρίως πνευματικής επαφής με έναν ιερό χώρο επέστρεψαν αργά το απόγευμα στην Πάτρα.

Φωτογραφίες πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...