Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

BBC: «Αυτό το καλοκαίρι πάμε Ελλάδα!»


BBC: «Αυτό το καλοκαίρι πάμε Ελλάδα!»Ένα διθυραμβικό άρθρο - πραγματική διαφήμιση για τη χώρα μας δημοσιεύει το BBC στην κατηγορία του "Ταξίδια".
Το άρθρο παροτρύνει τους Βρετανούς να επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Αναφέρει ότι η χώρα βρίσκεται σε πραγματικά δύσκολη θέση και ότι ο τουρισμός επλήγει πολύ πέρυσι. Αυτό όμως τονίζει δεν είναι λόγος για να μην πάνε φέτος τουρίστες καθώς αυτή είναι και η μόνη ελπίδα για τη χώρα μας.

"Τα επεισόδια και οι ταραχές γίνονται σε μια μικρής έκτασης περιοχή στην Αθήνα, γύρω από τη Βουλή και όχι σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί βέβαια σε κοντινή απόσταση να είναι η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας αλλά δεν είναι επικίνδυνα. Εξάλλου υπάρχουν τόσα ειδυλλιακά, κατάλευκα νησιά μακριά από εκεί όπως η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Κρήτη" αναφέρει το δημοσίευμα.
Επιπλέον κάνει λόγο για τις μεγάλες προσφορές που θα βρει κανείς στη χώρα λόγω της κρίσης. "Μπορείτε να βρείτε δελεαστικά χαμηλές τιμές και προσφορές όπως τέσσερις διανυκτερεύσεις στην τιμή των τριών και πολύ καλές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια" αναφέρει.
Το μόνο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσουν οι τουρίστες που θα επισκεφθούν τη χώρα μας σύμφωνα με το BBC είναι οι συνεχείς απεργίες κυρίως των Μ.Μ.Μ. που γίνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα. Ωστόσο το ρεπορτάζ λέει πως και αυτό λύνεται αφού υπάρχει συνεχής ενημέρωση για το πότε θα γίνουν.
Το άρθρο κλείνει με το καλύτερο μήνυμα - διαφήμιση για την Ελλάδα μας. "Η κρίση δεν έχει σημαδέψει τα αξιοθέατα που κάνουν την Ελλάδα έναν από τους είκοσι καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Ο ήλιος λάμπει ακόμα, τα νερά είναι κρυστάλλινα και ο ουρανός είναι μπλε! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!"
πηγή mediagate.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...