Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"Μια αγκαλιά μπορεί να σώσει μια ζωή!"

Δίδυμα κορίτσια,η Brielle και η Kyrie, γεννήθηκαν 12 εβδομάδες πριν από την κανονική ημερομηνία γέννησης τους. Και χρειάζονταν εντατική φροντίδα, και τοποθετήθηκαν σε χωριστά επωαστήρια.
... ...
Η Kyrie άρχισε να κερδίσει βάρος και η υγεία της σταθεροποιήθηκε. Αλλά Η Brielle, γεννήθηκε μόλις 2 κιλά, είχε αναπνευστικά προβλήματα, καρδιακά προβλήματα και άλλες επιπλοκές. Δεν αναμενόταν να ζήσει.

Η Νοσοκόμα τους, έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει για την υγεία της Brielle καλύτερα, αλλά τίποτα δεν μπόρεσε να την βοηθήσει. Χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν, η νοσοκόμα τους, πήγε ενάντια στους κανόνες του νοσοκομείου και αποφάσισε να τοποθετήσει τα δύο βρέφη στην ίδια θερμοκοιτίδα.

Άφησε τα δίδυμα κορίτσια για ύπνο και όταν  επέστρεψε βρήκε ένα θέαμα που δεν μπορούσε να το πιστέψει. Κάλεσε όλες τις νοσοκόμες και τους γιατρούς και αυτό που είδαν (αναφέρονται σε αυτήν την εικόνα).

Η
Kyrie πήρε αγκαλιά την αδελφή της!!!
Η Kyrie είχε βάλει το μικρο χεράκι της πάνω στην αδελφή της για να την υποστηρίξει! . Από εκείνη τη στιγμή, η αναπνοή της Brielle και ο καρδιακός της ρυθμός είχαν σταθεροποιηθεί και η υγεία της επανήλθε στα κανονικά.

Από τότε, αποφάσισαν να διατηρηθούν και τα δύο μωρά μαζί, γιατί όταν ήταν μαζί κράτησαν η μία την άλλη  στη ζωή ...