Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου Αλεξιωτίσσης


Σήμερα, 26 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα κατά την οποία εορτάζουμε τη Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Αλεξιωτίσσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. κ. Χρυσόστομος τέλεσε εις τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης τη Θεία Λειτουργία,  στην οποία προέστη και παράλληλα ομίλησε για το πρόσωπο της Παναγίας.



Μέσα σε ατμόσφαιρα πανηγυρική, πλήθος κόσμου προσήλθε στον Ιερό Ναό να αναπέμψει ύμνους ευχαριστίας στην Υπεραγία Θεοτόκο, που συμμετείχε στο έργο της Θείας Οικονομίας της Σαρκώσεως του Υιού και Λόγου του Θεού, ως μητέρα του Σωτήρος μας Ιησού Χριστού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τον εφημέριο του ναού μας π. Μιχαήλ Καραγιάννη, προχειρίζοντάς τον Πρωτοπρεσβύτερο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.


Τέλος, να επισημάνουμε ότι στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος οι ιερείς: π. Ερμόλαος Μασσαράς, π. Βασίλειος Δημητρόπουλος, π. Μιχαήλ Καραγιάννης, π. Παναγιώτης Μπαχράς, π. Ιωάννης Δημητρόπουλος, π. Γεράσιμος Δημητρόπουλος, π. Γεώργιος Τζεφριός και οι διάκονοι π. Σεραφείμ Αργυρόπουλος, π. Ιωσήφ Μήλιας, π. Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και π. Θεμιστοκλής Δημητρόπουλος.


Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό....
  









































































































































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...