Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για την διαφορά θρησκευτικού όρκου από τον ''πολιτικό'' και οι συνέπειες!!! (Αποκαλυπτικό βίντεο)

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!! [ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ] Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Με αφορμή τον "πολιτικό" όρκο που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος και με την μεγάλη "παραφιλολογία" και διάσταση των απόψεων που έχει ξεσπάσει  περί της ενέργειας αυτής, θεώρησα απαραίτητο να γράψω αυτό το άρθρο, για να διαλυθεί αυτό το ομιχλώδες τοπίο.

Οι απόψεις που ακούγονται είναι πολλές. Άλλες θετικές άλλες αρνητικές. Και οι δύο πλευρές έχουν επιχειρήματα  και τα υπερασπίζονται.  ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΜΩΣ δεν έχει αναφερθεί και δεν έχει απαντήσει σε ένα πολύ σημαντικό ΕΡΩΤΗΜΑ που θα έλεγα πως είναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.  Ποιός ο λόγος να πρέπει να δώσει όρκο;

Καταρχήν υπάρχει ένα δεδομένο.  Αυτό είναι πως κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος, ο Πρωθυπουργός υποχρεούται  να εργαστεί για το συμφέρον όλου του Ελληνικού λαού. Και ξεκινάνε τα ερωτήματα: Την διακυβέρνηση που θα ασκήσει ο Πρωθυπουργός, την επηρρεάζει η όχι και σε ποιό βαθμό ο όρκος;

Δηλαδή με λίγα λόγια, θα ασκήσει ο Πρωθυπουργός τα καθήκοντά του με τον ίδιο τρόπο, είτε ορκιστεί είτε όχι  και αν είναι έτσι,  ποιός ο λόγος της οποιασδήποτε μορφής ορκομωσίας, αν δεν επηρρεάζει τις ενέργειες του Πρωθυπουργού; Ποιός ο λόγος δηλαδή, να πρέπει να δώσει όρκο;

Γι’ αυτό είπα στην αρχή πως θεώρησα απαραίτητο να γράψω αυτό το άρθρο. Για να καταλάβουμε που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα και να εξηγήσουμε τις διαφορές, αλλά να δούμε και τις ανυπολόγιστες συνέπειες αυτής της ενέργειας..

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ

Βλέπετε  δεν αναφέρω θρησκευτικού όρκου, γιατί ο όρκος είναι μόνο θρησκευτικός. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι όρκος. Μπορεί να είναι μία "υπόσχεση", αλλά όχι όρκος. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας πολιτικός όρκος. Αυτό που έκανε ο Τσίπρας είναι ένα  πολιτικό τίποτα.



Καταρχήν θα πρέπει να ξέρουμε, πως οποιαδήποτε σύσταση  Κυβέρνησης, γίνεται  για το συμφέρον του λαού και κανενός άλλου. Ο Πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης, δεν τοποθετήθηκαν εκεί με την βία ή παρά την θέλησή τους, αλλά ζήτησαν οι ίδιοι να αναλάβουν την Κυβέρνηση, για να εργαστούν για το γενικό  συμφέρον των 11.000.000  Ελλήνων.

Οι ενέργειες λοιπόν και οι αποφάσεις που θα πάρουν 20 άτομα, (που μπορεί να είναι και σπείρα), επηρρεάζουν την τύχη και τις ζωές 11.000.000 ψυχών. Μία τους λανθασμένη ενέργεια μπορεί να οδηγήσει τον λαό, σε άλλη μια Μικρασιατική καταστροφή, ή να οδηγήσει σε μία άτακτη χρεοκοπία, ή να οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο.  Και μιλάμε μόνο για ατυχείς και λανθασμένες ενέργειες. Δεν μιλάμε για σκοπιμότητα και δόλο.

Αν όμως υπάρχει δόλος για να πάρουν σκόπιμα αυτές τις "ατυχείς" και "λανθασμένες" αποφάσεις  και να καταστρέψουν την χώρα, τότε τι γίνεται; Πως μπορεί να προστατευτεί ο λαός;

Η ορκωμοσία λοιπόν της Κυβερνήσεως ενώπιον του Θεού, δεν αφορά την προστασία των  ίδιων, αλλά την προστασία του λαού, από ανθρώπινα λάθη, παραλλήψεις αλλά και ενδεχόμενο δόλο των Κυβερνώντων, που δεν είναι σε θέση να τον γνωρίζει ο λαός. Αυτοί που κυβερνούν την χώρα δεν είναι απλοί άνθρωποι αλλά ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ενός έθνους.  Με λίγα λόγια, όταν έχουν ορκιστεί  δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, γιατί έχει το δικαίωμα και επεμβαίνει ο Θεός. Αυτό έλεγε και ο άγιος Παΐσιος. Ότι δεν κάνουν ότι θέλουν.

Από την Βυζαντινή Αυτοκρατορία οι αυτοκράτορες πρώτα ορκίζονταν και μετά στέφονταν. Οι πολίτες δεν ορκίζονταν. Μόνο οι αυτοκράτορες γιατί έπαιρναν αποφάσεις για την τύχη του λαού. Σήμερα είναι λάθος που ορκίζονται οι πολίτες στα δικαστήρια. Αλλά είναι υποχρεωτικό και επιβάλλεται για αυτούς που κρατάνε την τύχη ένός λαού στα χέρια τους.

Με  την ορκωμοσία  του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης λοιπόν, την προστασία του λαού την αναλαμβάνει ο Θεός,  από ανθρώπινα λάθη, αλλά και ενδεχόμενο δόλο.
Αν δεν υπήρχε Θεός, τότε ορκιζόταν δεν ορκιζόταν ο Τσίπρας και η Κυβέρνηση  και όπου και να ορκιζόταν ήταν το ίδιο και το αυτό. Τώρα όμως δεν είναι το ίδιο. Γιατί αφού δεν ορκίστηκαν, τώρα ο Θεός δεν προστατεύει το σύνολο του έθνους των Ελλήνων από ενδεχόμενο δόλο του Πρωθυπουργού, αφού με την σύμφωνη γνώμη των Ελλήνων, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.



Αυτή είναι και η ελευθερία που μας έχει δώσει ο Θεός.  Η Τον θέλουμε και ζητάμε την προστασία Του, ή Τον απορρίπτουμε  και πάμε με τον Διάβολο.





Όσοι υποστηρίζουν πως καλά έκανε και δεν ορκίστηκε αφού είναι άθεος, αυτοί είναι ή πλανεμένοι, ή συνειδητοί οπαδοί  του διαβόλου, αφού εξηγήσαμε πως δεν έχει να κάνει με αυτόν,  γιατί ο όρκος δεν είναι βάπτισμα.  Ο όρκος δεν θα τον έκανε Χριστιανό, αλλά θα τον εμπόδιζε ο Θεός να βλάψει τα 11.000.000 των Χριστιανών, ανεξάρτητα από τα δικά του πιστεύω.



Γιατί μήπως νομίζετε πως οι προηγούμενοι που ορκίζονταν είναι Χριστιανοί;  Τον ίδιο θεό πιστεύουν όλοι, αλλά κρύβονται. ‘Ολοι είναι οπαδοί της νέας θρησκείας του Σατανισμού, που σιγά σιγά κάνει φανερή την παρουσία της στον κόσμο.

Μέ την διαφορά όμως πως οι προηγούμενοι, Παπανδρέου, Σαμαράς. Βενιζέλος, Πάγκαλος και λοιποί Σατανιστές, για να μην δώσουν στόχο ορκίστηκαν.  Αυτό βέβαια δεν τους έκανε Χριστιανούς, αλλά έδωσε το δικαίωμα στον Θεό, να προστατέψη το σύνολο του έθνους των Ελλήνων. ΄

Δεν μπόρεσαν λοιπόν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα, και δεν την έκαναν ούτε Λιβύη ούτε Συρία ούτε Ουκρανία,  παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν από το 2011.  Μόνο οικονομικά μπόρεσαν να χτυπήσουν τους Έλληνες,  γιατί  είχαμε δώσει αυτό το δικαίωμα. Αφού όλοι είχαμε πέσει μέσα στις χιλιάδες παγίδες της παρανομίας και της διαφθοράς, που οι ίδιοι είχαν σκορπίσει παντού, για να μπορούν όλοι οι Έλληνες να παρανομούν ελεύθερα.

Τώρα οι Έλληνες γύρισαν την πλάτη στον Θεό και επέλεξαν για κυβερνήτη τον Τσίπρα που τους είπε πως θα πάει με τον διάβολο, και γνώριζαν πως δεν ορκίζεται, αφού ούτε στην προηγούμενη Βουλή είχε ορκιστεί.

Βέβαια δεν ήξεραν ούτε ακόμα έχουν καταλάβει τι σημαίνει αυτό.  Σημαίνει πως οι Έλληνες στέρησαν από τον Θεό την δυνατότητα να προστατεύει όλο το έθνος.

Ο Θεός από δω και πέρα στην Ελλάδα, προστατεύει ιδιωτικά, τον "Λωτ" τον "Νώε" και όλους τους Χριστιανούς,  που ζητούν ή και θα ζητήσουν την προστασία Του. Ο Θεός μας είναι Θεός αγάπης και ελευθερίας,  γι’ αυτό και σέβεται την ελευθερία μας.  Δεν μας επιβάλλει να τον ακολουθήσουμε, ούτε μας απαγορεύει να ακολουθήσουμε τον Διάβολο. Η επιλογή είναι δική μας.  Και οι ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ το ίδιο.

Ετοιμαστείτε για τις συνέπειες όσοι καταλαβαίνετε, γιατί ο Τσίπρας, μόλις κοροϊδέψει τους πάντες και του δημιουργήσουν σιγά σιγά  το προσωπείο του "επαναστάτη" "Τσε Γκε Βάρα", τότε "δυστυχώς" δεν θα τον αφήσουν να το αφαρμόσει και θα μας χρεοκοπήσουν οι "κακοί" Γερμανοί. Με όποιες συνέπειες θα έχει αυτό, με τόσα εκατομμύρια λαθρομεταναστών μέσα στη χώρα.

Ανήκουν όλοι στην ίδια σπείρα του Σατανισμού και αλίμονο σε αυτούς που δεν το έχουν ακόμα καταλάβει.

Την διάλυση της Ελλάδος επιδιώκουν από το 2011, αλλά μέχρι τώρα, επειδή οι προηγούμενοι έδιναν όρκο, το εμπόδιζε ο Θεός και δεν μπορούσαν να το κάνουν.

Αυτός δεν ορκίστηκε.  Τώρα μπορούν.  Και βιάζονται.


ΤΣΙΠΡΑΣ:ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΠΑΜΕ





Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com 


πηγή: eleysis-ellinwn.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...