Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Κατηχητικών Ομάδων του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου εις Κρύα Ιτεών για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821 (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Κατηχητικών Ομάδων του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου εις Κρύα Ιτεών των Πατρών, επί τη ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού, την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017.
Τα παιδιά πέρα από τις απαγγελίες ποιημάτων, ανέβασαν το θεατρικό έργο του Παύλου Κεδραίου, "Ο Χορός του Ζαλόγγου". Εκτυλίσσοντας την ιστορία των γενναίων Σουλιωτισσών έδωσαν πληθώρα μηνυμάτων Πίστεως και Πατρίδος σε όλο το πολυπληθές κοινό το οποίο παρηκολούθησε την παράσταση με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον.
Την σκηνοθεσία του έργου είχε η πρεβυτέρα κ. Όλγα Καραμιχάλη, ενώ την επιμέλεια του σκηνικού και των κουστουμιών ο προϊστάμενος του Ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Δημητρόπουλος.
Τα ηχητικά εφφέ τα οποία έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα και έκαναν πιο ζωηρή την παράσταση, επιμελήθηκε η πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου.
Επίκαιρη ομιλία εκφώνησε ο Θεολόγος και Ιεροψάλτης του Ναού κ. Χρήστος Φωτόπουλος ο οποίος μας εισήγαγε και στη θεατρική παράσταση.
Την παρουσίαση της εορτής έκανε η Φιλόλογος κ. Μαρία Κηπουργού.
Την εορτή πλαισίωνε η χορωδία των Κατηχητικών Ομάδων του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ρογιτίκων, υπό την διεύθυνση της κ. Ελένης Κηπουργού.
Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παίζοντας με ψυχή και παλμό, προκαλώντας τον μεγάλο θαυμασμό και το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων των παρισταμένων.
Η όλη εκδήλωση επισφραγίσθη υπό του πατρός Ιωάννου, ο οποίος ομίλησε με λόγια γεμάτα αγωνιστικότητα και ρεαλισμό, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές της εκδηλώσεως και τους παρισταμένους.
Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και Ευλογημένα!
Ζήτω το Γένος!!!
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...