Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Στιγμές από την φετινή θεατρική παράσταση "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ" της Χριστιανικής Εστίας Πατρών

Πάνω από χίλια άτομα παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ» που παρουσίασε φέτος η θεατρική ομάδα της Χριστιανικής Εστίας Πατρών στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου του 1821.

Οι ρόλοι ερμηνεύτηκαν άψογα από τους φοιτητές ενώ το κοινό της πόλεως επιφύλαξε θερμή υποδοχή στο θεατρικό έργο. Άλλωστε το όραμα και τα ιδανικά που στόλιζαν την ψυχή του μικρού στο ανάστημα αλλά μεγάλου στη γενναιότητα και τον ηρωισμό Κων. Κανάρη άφησαν σίγουρα τα σημάδια τους στις ζωές όλων όσων παρακολούθησαν την εκδήλωση.
Η γιορτή ξεκίνησε με εισήγηση από τον θεολόγο κ. Δημήτριο Κεχαγιά που είχε την γενικότερη επιμέλεια της εκδήλωσης ενώ η χορωδία των φοιτητριών υπό τη διεύθυνση της κ. Ρεγγίνας Αραβαντινού απέδωσε υπέροχα σχετικά τραγούδια.

Το επισφράγισμα της εορτής έκαναν ο π. Σωτήριος Τσάφος και ο π. Μάρκος Τζανακάκης τονίζοντας τη σημασία της επετείου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και αυτό το έργο ήταν σε σκηνοθεσία του κ. Χαλκιόπουλου Ν.

Τέλος, η παράσταση ανέβηκε και στις γειτονικές πόλεις του Αιγίου και του Πύργου με μεγάλη επιτυχία ενώ προγραμματίζεται να παιχτεί και στην Λευκάδα καθώς και να κυκλοφορήσει σύντομα σε dvd.










































πηγή: kataskinosi-agkyra.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...