Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Μία αξέχαστη προσκυνηματική εκδρομή στα Άγια Μετέωρα από την ενορία Τιμίου Προδρόμου Κ. Αχαΐας και τον Άγιο Νικόλαο Αλυκών

Φωτογραφίες : Ελληνορθόδοξος Παλμός
Μία αξέχαστη προσκυνηματική εκδρομή διοργάνωσαν με επιτυχία η ενορία Τιμίου Προδρόμου και ο οικισμός του Αγίου Νικολάου Αλυκών Κάτω Αχαΐας τις ημέρες: 29 και 30 Μαΐου 2018 στα Άγια Μετέωρα
Με πολύ κέφι και ευχάριστη διάθεση ξεκίνησαν οι Αχαιοί προσκυνητές από τις Άλυκες, πέρασαν από το Ρίο στο Αντίριο και ξεκίνησαν ένα όμορφο διήμερο με πρώτη στάση στα Ιωάννινα. Φτάνοντας στα Μετέωρα μετέβησαν στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ. Έπειτα επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας Ρουσάνου όπου έτυχαν ευχάριστης φιλοξενίας και αναχώρησαν για την Καλαμπάκα που ήταν και ο τόπος διαμονής. Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Καλαμπάκας.
Η πρώτη ημέρα έκλεισε με ελεύθερο χρόνο στην όμορφη πόλη των Τρικάλων.
Την δεύτερη μέρα επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου και την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου. Εκεί ο επισκέπτης θαυμάζει την απέραντη θέα από τον εξώστη όπου απλώνεται μπροστά του η μαγευτική Καλαμπάκα. Το μεσημέρι κατευθύνθηκαν προς το γραφικό Μέτσοβο.
 Από εκεί πήραν το δρόμο για την επιστροφή, ώστε να φθάσουν στην Πάτρα  και από εκεί Κάτω Αχαΐα και Αλυκές.
Ήταν μια υπέροχη προσκηνυματική και ψυχαγωγική εκδρομή, μία αξέχαστη εμπειρία με θαυμάσιες και αξιοζήλευτες ευκαιρίες και προπάντων πλούσιες ευλογίες. Σε όλη την διάρκεια του διημέρου υπήρχε άφθονο κέφι, ζωντάνια, εκπλήξεις, όμορφα παιχνίδια και  ενθουσιασμός από μικρούς και μεγάλους που εκδήλωναν την χαρούμενη διάθεση τους με όμορφα χαμόγελα.
Τους προσκυνητές συνόδευσαν οι ιερείς π. Απόστολος Δημητρόπουλος και π. Γεράσιμος Δημητρόπουλος. 
 Ακολουθεί Πλούσιο Φωτογραφικό υλικό.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...