Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η συγκλονιστική ομιλία του Πούτιν που απέκρυψαν τα Μέσα Ενημέρωσης. (Βίντεο)

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Προέδρου στη Ρωσία. Δυστυχώς τα Δυτικά ΜΜΕ δεν παρουσίασαν την ομιλία του Πούτιν μετά την νίκη του.
Ο λόγος βρίσκεται στο βίντεο που θα δείτε στο 3ο λεπτό. Τα ΜΜΕ της Ευρώπης και της Ελλάδας ελέγχονται από τους…
Νεοταξίτες και τους ανθέλληνες. Οπότε τα “πυρά” του Πούτιν δεν έπρεπε να φτάσουν στην Ελλάδα.

Ένας ακόμη σημαντικός λόγος που δεν το πρόβαλαν είναι για να μην δούν οι Έλληνες πως μεταμορφώνεται μια χώρα όταν έχει πραγματικό ηγέτη και όχι καραγκιόζηδες δεξιούς ή αριστερούς.
Ο ελληνικός λαός σε λίγες εβδομάδες θα αναγκαστεί να διαλέξει ανάμεσα σε καραγκιόζηδες και θα κερδίσει ο πιο απατεώνας. Στο 3ο λεπτό του βίντεο αν προσέξετε φωτογραφίζει ο Πούτιν ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται στο παρασκήνιο και “με προβοκάτσιες επιδιώκουν την ισοπέδωσή της ικανότητας της Ρωσίας να αυτοκυβερνάται και να σφετεριστεί την δύναμή της”.
Αυτή την ώρα στην Ελλάδα ισοπέδωσαν την ικανότητά μας να αυτοκυβερνηθούμε – εδώ και δεκαετίες και τώρα σερνόμαστε δούλοι στους μεγαλοτραπεζίτες της Νέας Τάξης.
Προωθήστε αυτό το βίντεο σε όσα περισσότερα ελληνικά blog μπορείτε περισσότερο. Θα δώσει κουράγιο στον ελληνικό λαό. Επειδή οι μέρες είναι κρίσιμες να θυμίσουμε στους δημοσιογράφους της χώρας ότι είναι το ίδιο συνένοχοι και προδότες με τους πολιτικούς και θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα.
Δείτε το βίντεο


Οι  Ρώσοι αντιλήφθηκαν νωρίς ότι η χώρα τους πρέπει να  αυτοκυβερνάται και να σφετερίζεται η ίδια την δύναμη της. Εμείς οι Έλληνες πότε θα το καταλάβουμε;;;
πηγήorologion.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...