Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Να μοιράσουμε με Τουρκία τον ορυκτό (μας) πλούτο"!


 Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και Αμερική.

 Σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως πράξη αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα, όπως είπε.

 Ο κ. Καραγιουσούφ, τονίζει μεταξύ των άλλων:


«Από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. 

Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας». Και έτσι η Τουρκία θα πλουτίσει με ξένα (τα δικά μας) πετρέλαια. Ωραία τα έχουν υπολογίσει στην Ταουρκία αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ αφού ο κύριος βουλευτής δικός τους είναι.Είδατε πως λύνονται αμέσως τα προβλήματα; Απλά δείνεις τα μισά σου υπάρχοντα και λήγει το θέμα. Προσεχώς και τις γυναίκες μας. Πηγή 

Η παρακάτω αφίσα είναι από την προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ... όπου το βασικό σλόγκαν είναι: «Οι Τούρκοι κατακτούν την Θράκη» 

Όσοι λοιπόν έχετε κατά νου να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ αναθεωρήστε γιατί εκτός από τα χρήματα θα χάσετε και την πατρίδα σας... 
 Πηγή: katinapoume
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...