Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Θυσία στο βωμό της Κρίσης...

Της Δαμιανής Γ.

Θυσία στο βωμό της ψευτοκρίσης σας η αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού! Ενός λαού που τον βγάλατε με το έτσι θέλω σας από την ευημερία του, και τον πετάξατε βορά στο στόμα του... Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της ΤΡΟΙΚΑ. 
Και όλα αυτά χωρίς τη θέληση του, αλλά με την πρόφαση ότι εκτός του Δ.Ν.Τ. δεν υπάρχει σωτηρία παρά μόνο η πόρτα της εξόδου από το ευρώ και κατ΄επέκταση η καταστροφή μας. Μία καταστροφή που την ακούμε συνεχώς από τα...
Μέσα Μαζικής Καθοδήγησης έτσι ώστε να ζούμε συνεχώς υπό το φόβο της και να συμβιβαζόμαστε με τα όποια «σωτήρια» αλλά ουσιαστικά μόνο ζημιογόνα μέτρα τους! Και κάθε μέρα όλο και περισσότερες οικογένειες αναγκάζονται να μειώνουν τις βασικές βιοτικές ανάγκες τους όπως την αναγκαία σε όλους θέρμανση... Και ας μην ξεχνάμε τους περί τις 3.500 αυτόχειρες που κατασπάραξε αυτό το Θηρίο που αποκαλείτε κρίση! Πως μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι ξέροντας ότι η πλειοψηφία του κόσμου στερείται βασικών αναγκών  Και αν τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αρκετό για να σας ξυπνήσει ένα ψήγμα ανθρωπιάς σκεφτείτε έστω τα παιδιά! Τα παιδιά που είναι το μέλλον κάθε τόπου! Είναι δυνατόν  στις μέρες μας να υπάρχουν παιδιά που υποσιτίζονται; Είναι δυνατόν να βλέπετε βουρκωμένα παιδικά μάτια και να μην δείχνετε το ελάχιστο ενδιαφέρον;  Είστε υπεύθυνοι για την κατάντια ενός ολόκληρου έθνους και ένοχοι για εσχάτη προδοσία! Ας κοιμάστε λοιπόν ήσυχοι στα μεταξένια σεντόνια σας, ας τρώτε με τα χρυσά σας κουτάλια, ας κυκλοφορείτε με τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα  και τα πανάκριβα κοστούμια σας, μιας και όλα αυτά δεν σας καθιστούν λιγότερο κλέφτες, την ώρα που ρακένδυτοι Έλληνες ψάχνουν στους κάδους των απορριμάτων και περιμένουν στην ούρα για τα συσσίτια της εκκλησιάς. Όσο σας το επιτρέπει ο Θεός!!!



 Προς τους 300 και πλέον κλέφτες





πηγή panagiaalexiotissa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...