Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Τι απέγιναν οι ύποπτοι για τη δολοφονία του Σολωμού στη Κύπρο; Επιβραβεύθηκαν! ΒΙΝΤΕΟ

SOLOMOUDOLOFONIA-474x398

Στις 14 Αυγούστου 1996, την ημέρα της κηδείας του Τάσσου Ισαάκ μια ομάδα διαδηλωτών διαδηλώνει στη πράσινη γραμμή. Ανάμεσά τους και ο Σολωμός Σολωμού, ξάδελφος του νεκρού Ισαάκ. Κάποια στιγμή επικρατεί ένταση και ο Σολωμού με το τσιγάρο στο στόμα ανεβαίνει στον ιστό της σημαίας για να κατεβάσει το σύμβολο του Αττίλα.
Καταιγισμός πυρών! Και ο Σολωμού πέφτει νεκρός…


Δύο ήταν οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του. Και οι δύο φαίνονται σε φωτογραφίες να σημαδεύουν προς τη πλευρά του Σολωμού. Και οι δύο …αναζητούνται από την Ιντερπόλ,αλλά δεν μπορούν να συλληφθούν όσο βρίσκονται στα κατεχόμενα. Κι όχι μόνο αυτό. Και οι δύο βασικοί ύποπτοι αναταμείφθηκαν από τις κατοχικές αρχές και τη Τουρκία.
Ο ένας ο Ερντάλ Εμανέτ προήχθη από αστυνομικός διευθυντής Αμμοχώστου σε υποδιοικητή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Λευκωσία!
Διακρίνεται με τη στολή να στέκεται στο μπαλκόνι ,στη πρώτη φωτογραφία.
Ο δεύτερος είναι ο Κενάν Ακίν που διακρίνεται στις φωτογραφίες να στέκεται στο μπαλκόνι και να πυροβολεί προς την κατεύθυνση του Σολωμού Σολωμού.
Ο Ακίν επιβραβεύτηκε με αξιώματα και …”βουλευτιλίκη” στην ψευδοκυβέρνηση των κατεχομένων και επίμονα υποστηρίζει πως «μπορεί να φαίνομαι ότι έχω σηκώσει όπλο, αλλά δεν πυροβόλησα».
 
πηγή  lithosfotos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...