Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Το απαγορευμένο ρωσικό ντοκιμαντέρ: "Τουρκία - Η Κατάρα του Κόσμου" (βίντεο))

Ρωσικό ντοκιμαντέρ το οποίο είχε τίτλο  "Τουρκία - Η Κατάρα του Κόσμου" και το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στις ρωσικές κινηματογραφικές αίθουσες, μετά από διαμαρτυρία της Τουρκίας τελικά κρίθηκε από ρωσικό δικαστήριο ότι
προσβάλει το Ισλάμ και τους Τούρκους και απαγορεύθηκε η προβολή του.


Η απαγόρευση της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ – το οποίο εξασφάλισε για εσάς παρά την απαγόρευσή του το defencenet.gr - θα τεθεί σε ισχύ σε ένα μήνα μετά την επικύρωση της απόφασης από το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσίας.

Ο εισαγγελέας Ντενίς Αβντέγιεφ ζήτησε την απαγόρευσή του ντοκιμαντέρ και ζήτησε να μπει στον κατάλογο των ταινιών που δεν προάγουν την συνεργασία μεταξύ των χωρών παρά το γεγονός, όπως αναφέρει στην απόφαση ότι "Αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα και τα στοιχεία που παραθέτει είναι αληθή".

Στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται ότι «η Οθωμανική Αυτοκρατορία κατέστρεψε τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και προκάλεσε καταστροφές στη Ρωσία και σε όλους τους λαούς του κόσμου» ..

Στην ταινία αναφέρεται επί λέξει:

«Κάθε χρόνο περίπου 3 εκατομμύρια Ρώσοι τουρίστες πηγαίνουν για διακοπές στην Τουρκία και δαπανούν τεράστια χρηματικά ποσά. 

Στη συνέχεια τα χρήματα αυτά τα χρησιμοποιούν οι Τούρκοι, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στις πόλεις της χώρας μας!».

Στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται ότι ο γάμος των χριστιανών με αλλόθρησκους είναι αμαρτία και υποστηρίζουν ότι οι Τούρκοι είναι αυτοί που έσφαξαν τους ιερείς και εισέβαλαν στην Αγία Σοφία, την οποία μετέτρεψαν σε τζαμί, αναφέρει, μεταξύ άλλων, το τούρκικο δημοσίευμα.
Δείτε το βίντεο 

πηγή ellinilatris
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...